Van Dik Hout viert het 25-jarig jubileum met een theatertour, een documentaire, een gloednieuw album en nieuwe singles. | Foto: pr.
Van Dik Hout viert het 25-jarig jubileum met een theatertour, een documentaire, een gloednieuw album en nieuwe singles. | Foto: pr. Foto: pr.

Fleetwood Mac en Van Dik Hout in de voorverkoop

Activiteiten

Sassenheim • Het nieuwe theaterprogramma is op vrijdag 3 mei gepresenteerd en bij theater 't Onderdak zijn deze week alvast twee muzikale voorstellingen in de voorverkoop gegaan. The Cosmic Carnival: Fleetwood Mac en Van Dik Hout staan komend theaterjaar in Sassenheim op de planken.

The Cosmic Carnival: "Fleetwood Mac - The incredible story" is op zaterdag 7 september te zien. The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere band. Van de bluesperiode in het London van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna. Klassiekers als 'Albatross', 'Dreams' en 'Go Your Own Way' passeren de revue. Kaarten kosten 20 euro per stuk.

Van Dik Hout

Van Dik Hout bestaat 25 jaar en viert dit met de theatertour '25 jaar Van Dik Hout'. Op vrijdag 3 april 2020 staan ze in 't Onderdak. In akoestische en intieme setting speelt de band een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre met klassiekers als 'Stil in mij', 'Alles of niets', 'Mijn houten hart' en 'Zij maakt het verschil'. Kaarten kosten 29 euro per stuk.

Deze twee muzikale voorstellingen zijn nu al te boeken via www.hetonderdak.nl, er is geen kortingsregeling mogelijk. Beide voorstellingen zijn een totale open bar voorstelling, dus geen stoelen in de zaal.

Uit de krant