Logo deteylinger.nl
De Army Regatta vindt plaats op de KMA (Koninklijke Militaire Academy) te Breda. | Foto: PR
De Army Regatta vindt plaats op de KMA (Koninklijke Militaire Academy) te Breda. | Foto: PR (Foto: )

Voorhouter Maarten Marks stuurtRV Iris naar glansrijke overwinning op de Army Regatta

Afgelopen zaterdag heeft de 15e Army Regatta plaatsgevonden bij C.R.&Z.V. Dudok van Heel in Breda. Onder de bezielende leiding van coach Menno Dijkstra uit uit Hillegom heeft het team @Ease bestaand uit Tessa Maessen (slag) uit Lisse, Karen van Duin uit Noordwijk, Jeannette Vijfhuizen uit Hillegom, Silvia van der Poel (boeg) uit Lisse en Maarten Marks (stuur) uit Voorhout buitengewoon succesvol hun eerste wedstrijd geroeid.

De Army Regatta vindt plaats op de KMA (Koninklijke Militaire Academy) te Breda en wordt sinds 2005 georganiseerd door de Cadetten Roei-en Zeilvereninging Dudok van Heel.
De Nederlandse Army Regatta is een achtervolgingsrace van 4,5 kilometer over het water van de prachtige rivier de Mark in Breda. Elk jaar varen hier Nederlandse en Engelse ploegen mee , zowel militairen als burgers. Deze dames dubbelvier is een pas samengesteld team, voor deze gelegendheid ingeschreven als @ Ease (op de plaats rust) en traint pas enkele weken met elkaar. Om in deze korte tijd al zo'n mooi resultaat te boeken smaakt naar meer en schept hoge verwachtingen voor de toekomst.

Iris
Roeivereniging Iris streeft er naar om ieder lid de gelegenheid te geven om op haar of zijn niveau te roeien. Als recreant of op wedstrijdniveau.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.rv-iris.nl

Meer berichten