Logo deteylinger.nl
Presentatrice Wilma Gudmundsson aan tafel met Pauline Goedemans en Kees den Elzen. | Foto: pr.
Presentatrice Wilma Gudmundsson aan tafel met Pauline Goedemans en Kees den Elzen. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Regio

Podium Bollenstreek nieuw bij Omroep Bo

Regio • Bo, de omroep van de Bollenstreek, heeft een nieuw tv-programma getiteld Podium Bollenstreek. Elke week zit er iemand aan tafel bij presentatrice Wilma Gudmundsson om te praten over theatervoorstellingen, boeken en historie. Hiervoor wordt samengewerkt met lokale organisaties in de Bollenstreek.

Het programma is nu een aantal afleveringen onderweg en krijgt steeds meer een vaste vorm. Organisaties van evenementen schuiven aan om te vertellen wat ze gaan doen. Ook boekenschrijvers, muzikanten of andere culturele gasten komen in het programma.

Het programma kent drie vaste rubrieken. Kunst op Straat laat zien wat de kunst in de openbare ruimte voor betekenis heeft. Een andere rubriek is Object en dat kan vele kanten op: van historische vrachtwagen tot salonboot. Voor de rubriek Selfie kan iedereen filmpjes aanleveren over zijn evenement en die selfie-filmpjes komen dan in het tv-programma. Het programma is te zien op woensdagavond vanaf 19.00 uur, elk heel uur. Terug kijken kan ook via bollenstreekomroep.nl.

Contact om een keer aan te schuiven of een selfie mailen kan via podiumbollenstreek@bollenstreekomroep.nl.

Meer berichten