Logo deteylinger.nl
Dineren op anderhalve meter zorgt niet voor minder gezelligheid. | Foto: pr.
Dineren op anderhalve meter zorgt niet voor minder gezelligheid. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Diner voor gasten van Zonnebloem

Sassenheim • Het is inmiddels traditie dat er voor de gasten van Zonnebloem Sassenheim in oktober een diner op de kalender staat. In februari zijn de aanmeldingsformulieren hiervoor al ingevuld. Maar ja, dan is het zo ver en gelden nog steeds en weer allerlei restricties in verband met corona. Na overleg binnen het bestuur, met de leiding van Grand Café Graaf Jan en met de ervaring van de etentjes in juli, werd besloten deze activiteit toch doorgang te laten vinden.

De gasten werden verdeeld over twee avonden, zodat aan alle voorschriften en richtlijnen kon worden voldaan. Het restaurant was zo ingericht dat de gasten en medewerkers, met maximaal vier personen aan een tafel, voldoende ruimte beschikbaar hadden. Ondanks de anderhalve meter was iedereen blij dat men elkaar weer kon ontmoeten en spreken.

Nadat de gasten door het bestuur waren welkom geheten, kon worden genoten van een heerlijk diner. Iedereen had de keuze uit verschillende kleinere gerechten die zowel als voor- en hoofdgerecht werden aangeboden, met daarbij een lekker drankje. Er werd gesmuld, gepraat en gelachen. Het diner werd afgesloten met een dessert en een kopje koffie of thee. Dankbare gasten keerden huiswaarts echter met de wetenschap dat er afgewacht moet worden welke activiteiten die nog op de kalender staan, kunnen worden georganiseerd.

Geïnteresseerden die nog niet op de gastenlijst van Zonnebloem Sassenheim staan, kunnen contact opnemen met secretaris Gerard van der Horst (0252 214759).

Meer berichten