Logo deteylinger.nl
Foto: J.P. Kranenburg
Teylingen

Stiwa lanceert Ruimte-aanbod Teylingen.nl: website voor zoektocht naar ruimte

Teylingen • Ruimte-aanbod Teylingen brengt vraag en aanbod van locaties voor culturele en maatschappelijke activiteiten samen. Het doel? Tegemoetkomen aan de vraag naar ruimte voor verhuur in de gemeente en tegelijkertijd beschikbare locaties beter benutten. 

Teylingen beschikt over een flink aantal ruimtes waar verenigingen, stichtingen of clubs gebruik van kunnen maken. Dat is handig voor als er een plek wordt gezocht voor bijvoorbeeld vergaderingen, repetities, workshops, of andere bijeenkomsten. Een overzicht van alle beschikbare ruimtes is daarom nu te vinden op www.ruimte-aanbodteylingen.nl.

Het platform

Stiwa Exploitatie en Beheer – de stichting die de binnensportlocaties en zwembad Wasbeek in de gemeente Teylingen beheert – heeft op verzoek van de gemeente Ruimte-aanbod Teylingen opgezet. De website maakt inzichtelijk welke ruimte waar te huur is binnen de gemeente. Ook is direct helder hoe groot de ruimte is, hoeveel personen er gebruik van kunnen maken en natuurlijk wie de verhuurder is en hoe er gereserveerd kan worden. De volgende stap? De website vullen met alle beschikbare ruimtes in Teylingen. 

Ruimtes aanmelden

Om het aanbod van alle beschikbare maatschappelijke locaties goed in kaart te brengen, doet Stiwa een oproep aan iedereen die een ruimte beschikbaar heeft, deze aan te melden. Dit kan gemakkelijk via de nieuwe website, en er zijn geen kosten aan verbonden. Wanneer stichtingen, verenigingen en bedrijven de juiste verhuurlocatie binnen de gemeente weten te vinden, wordt er volop gebruik gemaakt van alle beschikbare ruimtes. Op die manier draagt Ruimte-aanbod Teylingen bij aan een levendig verenigings- en bedrijfsleven binnen de gemeente.

Meer weten? Kijk dan op www.ruimte-aanbodteylingen.nl.

Meer berichten