Dames 1 MHC op karakter naar winst tegen Woerden

Algemeen Sport

Nadat vorige week de dames van MHC Voorhout een pak voor de broek hadden gehad, is er waarschijnlijk een pittig gesprek gevoerd. Voorhout won deze zondag op karakter en goed spel van de nummer drie na een voortreffelijke 2e helft met 3-2.

De hockeysters uit Voorhout begonnen voortvarend en scoorden al na 3 minuten met een doelpunt van Jessy Heinicke uit een strafcorner. De dames uit Woerden gaven zich niet zo snel gewonnen en kwamen terecht in het tweede kwart met 1-2 op voorsprong.

De tweede  helft was voor de Voorhoutse dames die Woerden constant onder druk zetten. In het derde kwart was het Elise Melgert die in de rebound van een strafcorner de 2-2 liet aantekenen. In het vierde kwart kwam Voorhout in deze lastige wedstrijd op voorsprong door het 2e doelpunt van Jessy Heinicke, 2-3. Zij gaven deze voorsprong niet meer uit handen Een mooi resultaat na een zeer goede wedstrijd.