Afbeelding

HV Foreholte Heren 1 verliest van Groene Ster

Algemeen Sport

Foreholte heren 1 beleefde een sterke start van de wedstrijd tegen Groene Ster uit Zevenbergen. De ploeg uit Voorhout pakte verdiend de voorsprong nadat de stand lange tijd in evenwicht bleef. Toch lukte het Foreholte niet om de 14-11 voorsprong vast te houden.

Nog voor de pauze deed Groene Ster er een tandje bij en boog de achterstand om naar 14-15.

De ruststand bood alle mogelijkheden voor een spannende tweede helft, maar Foreholte kwam niet sterk uit de kleedkamer. De ploeg kon niet het niveau van de eerste fase van de wedstrijd terughalen en Groene Ster profiteerde door uit te lopen naar 20-28.

De spelers van Foreholte speelden in de tweede helft meer tegen zichzelf en elkaar dan tegen het team uit Zevenbergen. Groene Ster ging zeer effectief met de kansen om, terwijl bij Foreholte veel aanvallen op doel werden gemist. Ook trainer Roger Haagmans wist het tij niet te keren. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 23-35.