Rebecca gaat over het romantische liefdesverhaal bij Manderley Castle, dat zich gaandeweg ontwikkelt tot een aangrijpende thriller met veel intriges en duistere verrassingen. Nienke Latten (l) speelt een van de hoofdrollen. | Foto: pr.
Rebecca gaat over het romantische liefdesverhaal bij Manderley Castle, dat zich gaandeweg ontwikkelt tot een aangrijpende thriller met veel intriges en duistere verrassingen. Nienke Latten (l) speelt een van de hoofdrollen. | Foto: pr. Foto: pr.

Première voor musicalster Nienke Latten op Weens podium

Cultuur Sassenheim

Sassenheim • Met de première van Rebecca de musical is ook het debuut van Nienke Latten op het Oostenrijkse toneel een feit. De musicalster uit Sassenheim speelt één van de hoofdrollen.

Latten speelde eerder al in de musicals Aladdin (in Duitsland) en One (in Nederland). Afgelopen zomer vertrok ze naar Wenen voor de hoofdrol van ICH in de musical Rebecca. Haar tegenspeelster is Willemijn Verkaik als mrs. Danver. Zij is wereldwijd bekend van haar internationale vertolking van Elphaba in de musical Wicked.

Nienke Latten vlogt ook tijdens haar musicalavontuur. Op haar eigen YouTube-kanaal deelt ze beelden van achter de schermen.

Uit de krant