Meermaker Teylingen organiseert duurzame ondernemersavond | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto:

Meermaker Teylingen organiseert duurzame ondernemersavond

  Duurzaam & Groen

Teylingen • Meermaker Teylingen organiseert op donderdag 27 juni een duurzame ondernemersavond op het bedrijvenpark van Greenib in Warmond. Tijdens deze avond maken ondernemers kennis met Meermaker, het duurzame investeringsfonds van gemeente Teylingen.

Meermaker kan innovatieve, duurzame en/of circulaire projecten een zet geven. Meermaker laat aansprekende voorbeelden uit de regio zien om ondernemers te inspireren. Daarnaast is deze avond aandacht voor de landelijke informatieplicht voor energiebesparing. Een ondernemer vertelt welke energiebesparende maatregelen hij heeft genomen, waarom en hoe makkelijk het is om te voldoen aan de informatieplicht. Er is gelegenheid voor vragen hierover aan de Omgevingsdienst. En Yvonne van der Hulst van het gelijknamige innovatieve bouwbedrijf vertelt over het proces en de voordelen om als een van de eerste in Nederland 'plus op de meter' woningen te bouwen, woningen die geen energie gebruiken, maar leveren.

Experts aanwezig

Deze bijeenkomst wordt ook benut om met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijkheden die je als ondernemer ziet op het vlak van bijvoorbeeld zelf energie opwekkende met de zon of uit de bodem, duurzame mobiliteit en samenwerkingen. Experts zijn aanwezig om vragen direct te beantwoorden. Wethouder duurzaamheid, Rob ten Boden is ook aanwezig.

Aanmelden

De ondernemersavond is op het bedrijvenpark van Greenib. Na aanmelding ontvangen deelnemers de exacte locatie. De inloop is vanaf 17.30 uur, inclusief soep en broodjes. In bijeenkomst duurt tot 21.00 uur.

Aanmelden kan via: https://meermaker-teylingen.nl/bedrijven/

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>