Logo deteylinger.nl
<p>Een auto vol met ingebrachte kleding. | Foto:pr.</p>

Een auto vol met ingebrachte kleding. | Foto:pr.

(Foto: pr.)
Teylingen

Lever oude kleding in bij deze kledingwinkels!

  Duurzaam & Groen

Teylingen • De actie van de zeven kledingwinkels Blue In, Bonita, Melman Herenmode, Ter Stal, Van Uffelen en Zeeman in Sassenheim; en Dames van Dijk in Voorhout samen met de werkgroep Teylingen Fairtrade om kleding recycling te bevorderen gaat door tot 1 maart.

Aangepast aan de corona regels gaat de handel door en ook het inzamelen van afgedankte kleding. Zie foto, weer een auto vol door de werkgroep opgehaalde ingezamelde afgedankte schone kleding, kapot of versleten is geen probleem. Zo bevorderen we samen dat zoveel mogelijk gerecycled wordt en steeds minder bij het restafval terecht komt en verbrand wordt.


De werkgroep Teylingen Fairtrade heeft de eerder genoemde kledingwinkels bereid gevonden samen actie te voeren om kleding recycling te bevorderen. Besproken is dat zij de komende maanden inzamelpunt zullen zijn voor afgedankte, schone kleding: kapot of versleten is geen probleem. De werkgroep brengt het naar de Kledingbank Teylingen in Sassenheim. Wat de kledingbank niet meer kan gebruiken gaat naar de Milieustraat en wordt gerecycled door het bedrijf Sympany.

Meer berichten