Logo deteylinger.nl
Goochelaar Ton Bal krijgt de hele klas stil met zijn trucs. | Foto: pr.
Goochelaar Ton Bal krijgt de hele klas stil met zijn trucs. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Feestelijke afscheidsweek op De Rank

  Onderwijs

Sassenheim • Basisschool de Rank stond vorige week grotendeels in het teken van afscheid. Op woensdag 8 juli werden de juffen Felicia en Margaret door de kinderen verrast met een mooi lied, vrolijke bloemen en diverse (toneel)stukjes. De dames gaan genieten van hun welverdiende pensioen en dat wilde de school uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Daarnaast wilde de school graag stilstaan bij het feit dat volgend jaar De Rank gaat fuseren met Basisschool De Kinderburg en verdergaan als basisschool Het Sterrenwerk. 

Het is de school in samenwerking met de oudercommissie gelukt een passend en feestelijk programma te organiseren, conform de RIVM-maatregelen.

Magie

Zo zijn alle klassen bezocht door goochelaar Ton Bal op vrijdag 10 juli. Elke klas werd een half uur vermaakt met de Magic Bingo. In deze magische act was iedereen uit het publiek deelnemer aan de knotsgekke bingo. Alle kinderen ontvingen een Rank bingokaart en iedereen had op hetzelfde moment BINGO en dus prijs. Dit leverde verbazende gezichtjes en hilarische reacties op. Tot slot werden er poffertjes op het schoolplein gebakken.

Vanaf maandag 20 juli tot en met 30 augustus hebben de kinderen in de regio midden, waar Teylingen onder valt, vakantie. Op maandag 31 augustus begint het nieuwe schooljaar.

Meer berichten