Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Rijnlands Lyceum houdt digitale infoavonden in januari, op 5 februari Open Dag

  Onderwijs

Sassenheim • Op dinsdag 18 en 25 januari om 19.30 uur zijn de online Informatieavonden van het Rijnlands Lyceum Sassenheim. Ouders, maar zeker ook de leerlingen, zijn daar van harte welkom. Hier is aanmelden mogelijk voor deze avonden; op deze groep 8-pagina van de website komen ook de links voor die avonden te staan. Inloggen is op de avonden vanaf 19.15 uur mogelijk.

Dinsdag 18 januari: algemene kennismaking en informatie over Leerlijnen Sport en Expressie

Op deze dinsdagavond geven we algemene schoolinformatie, informatie over de brugklas en vertellen we wat onze Leerlijnen Sport en Expressie inhouden. Ook is er volop mogelijkheid om via de chat vragen te stellen. 

Dinsdag 25 januari: informatieavond tweetalig onderwijs (tto)

Dinsdagavond 25 januari leggen we uit wat tweetalig onderwijs bij ons inhoudt. Bijvoorbeeld dat tto op zowel havo- als vwo-niveau te volgen is, dat tto brede keuzemogelijkheden geeft bij een vervolgopleiding en dat het internationaliseringsprogramma tto speciale excursies en projecten omvat.

Open dag 5 februari

De Open Dag is op zaterdag 5 februari, van 10.00 tot 13.00 uur. Komende tijd besluiten we welke vorm de Open Dag krijgt. Op de groep 8-pagina van onze website volgt informatie daarover.

Meer berichten