Warmunda viert 75-jarig jubileum een jaar lang | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Warmond

Warmunda viert 75-jarig jubileum een jaar lang

  Sport

Warmond • Op 5 augustus 1945, net na de oorlog, is in Warmond sportvereniging Warmunda opgericht. In 2020 bestaat de club daarom 75 jaar en dat gaat groots gevierd worden. Warmunda heeft momenteel meer dan 350 actieve voet- en handballeden en meer dan 100 vrijwilligers, velen zijn hen vooraf gegaan. Tijdens de nieuwjaarsreceptie is de aftrap voor het jubileumjaar gegeven.

In het weekend van 3 tot en met 6 september zal het jubileum officieel gevierd worden. Er is een jubileumcommissie benoemd, die de leden inmiddels heeft uitgenodigd om het programma mede vorm te gaan geven. Er zijn al vele ideeën bedacht om het feestweekend met elkaar in te gaan vullen.

Voordat het zover is, worden al activiteiten georganiseerd, die vooruit lopen op het jubileum. Op zondag 9 februari wordt in het clubgebouw de Enige Echte Warmunda Voetbalkwis georganiseerd, die in het teken staat van het jubileum.Het bekende duo Hans Douw en Daan Lobel zullen ook dit jaar weer als kwismasters fungeren.Aanvang van de kwis is om 14.45 uur. Opgeven kan via svwarmunda.nl of bij Coby Pont via jwpont@hotmail.com.

Veiling

Vrijdag 27 maart is de Warmundaveiling, die voor de vierde keer wordt georganiseerd. Te veilen kavels kunnen worden ingebracht via Gerard van Tongeren, via g.vantongeren@ziggo.nl . Ook zal er in maart een loterij georganiseerd gaan worden. Met de opbrengst van de veiling gaat Warmunda investeren in de toekomst. Warmunda wil nog minimaal 75 jaar verder. Daarom moet er geïnvesteerd worden in het voortbestaan van de vereniging, in de jeugd en in verduurzaming. Aftrap van de veiling is om 20.00 uur, in het clubgebouw aan de Herenweg 92a.

In het weekend van 6 en 7 juni is er een groot jeugdtoernooi op sportpark Overbos, dat ook in het teken van het jubileum zal staan. Na de zomervakantie, begin september, is dan het jubileumweekend.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>