Logo deteylinger.nl
<p>Veel strijd tijdens de eerste derby in oktober.&nbsp;</p>

Veel strijd tijdens de eerste derby in oktober. 

(Foto: pr./Caroline Soeterbroek)
Sassenheim

Warmunda en Teylingen maken zich op voor derby

  Sport

Warmond • De tweede Teylingse derby van dit seizoen staat op zaterdag 14 mei op het programma. Een spannende wedstrijd tussen SV Warmunda en RKVV Teylingen, aangezien Teylingen volop aan het strijden is om het kampioenschap in de 4e klasse en voor Warmunda dit een wedstrijd op zich is. 

Om 15.00 uur is de aftrap op sportpark Overbos in Warmond. Het terras is deze zaterdag overdekt met tenten en rondom de wedstrijd is er een buitentap aanwezig en worden er hamburgers gebakken.

Na afloop is er een afterparty georganiseerd waar iedereen van harte welkom is. Om 17.00 uur zal DJ Rowan de feestgangers voorzien van de leukste hits. Tevens is er een verrassing om het feestje helemaal compleet te maken.

Toegang tot het sportpark is alleen mogelijk via het parkeerterrein (route naar Tennisbanen). Kom zoveel mogelijk op de fiets, er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen voor auto’s. Fietsers kunnen hun fietsen stallen in speciaal geplaatste fietsenrekken. De directe toegang via de Herenweg zal afgesloten zijn. 

Meer berichten