Alternatieve verkoop van Zonnebloemloten
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Warmond

Alternatieve verkoop van Zonnebloemloten

  Verenigingen

Warmond • Omdat het vanwege alle coronamaatregelen lastig is om aan de deur of op de markt, loten te verkopen, heeft de Zonnebloem een andere meer verstandige aanpak bedacht.

Het verkopen van loten is voor de Zonnebloem heel belangrijk. Juist op deze manier komt geld binnen om volgend jaar weer leuke activiteiten te kunnen organiseren. Wie in Warmond loten koopt, is ervan verzekerd dat dit geld in Warmond wordt besteed.

Bestel-envelop

Inwoners van Warmond ontvangen één dezer dagen een bestel-envelop in de bus. Op de envelop kan de koper aangeven hoeveel loten, à 2 euro per stuk, hij/zij wenst, het bedrag erin stoppen en uiteraard naam en adres noteren. De bezorger heeft zijn/haar naam ook op de envelop geschreven, zodat iedereen de envelop weer terug kan bezorgen. De vrijwilligers van de Zonnebloem in Warmond zorgen ervoor, dat deelnemers loten daarna thuis bezorgd krijgen.

Geen envelop ontvangen?

Het kan zijn, dat iemand de bestelenvelop niet ontvangen heeft. Ook de Zonnebloem in Warmond? Mail dan de bestelling naar zonnebloemlotenwarmond@ziggo.nl.. Voor vragen, neem contact op met Miriam Langemaire, penningmeester van de Zonnebloem, via 071-3011417.

De Zonnebloem hoopt dat alle inwoners van Warmond hun steentje bij willen dragen zodat de stichting weer een mooi Zonnebloem-jaar tegemoet kan zien.

Meer berichten