Vrijwilligersmaaltijd bij de Zonnebloem
Logo deteylinger.nl
<p>Vrijwilligster Rineke krijgt een stamppotmaaltijd thuis bezorgd. | Foto: pr.</p>

Vrijwilligster Rineke krijgt een stamppotmaaltijd thuis bezorgd. | Foto: pr.

(Foto: pr.)
Warmond

Vrijwilligersmaaltijd bij de Zonnebloem

  Verenigingen

Warmond • De Zonnebloemafdeling Warmond heeft de eigen vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zij kregen op vrijdag 22 januari een heerlijke stamppotmaaltijd thuisbezorgd.

Twintig vrijwilligers telt de afdeling in Warmond. Het hele jaar door zorgen zij er voor dat mensen met een lichamelijke beperking aandacht krijgen en niet vergeten worden. Dat is, zeker in deze coronatijd, hard nodig. Maandelijks worden er kleine attenties rondgebracht, zoals kaarten, boeketjes of plantjes, en puzzeltjes. Ook kunnen de deelnemers zich een paar keer per jaar inschrijven voor een maaltijd, die door de vrijwilligers wordt thuisbezorgd. Grand Café De Oude School werkt hier altijd enthousiast aan mee.

Stamppot

Omdat het erg gewaardeerd wordt dat er vrijwilligers zijn die zich in hun vrije tijd willen inzetten voor anderen, waren zij dit keer zelf aan de beurt voor een attentie. Zij hoefden er een keer niet de deur voor uit, maar kregen een stamppotmaaltijd aangereikt door de vijf bestuursleden van de Zonnebloemafdeling.

Aanmelden

De Zonnebloem blijft zich met in achtneming van de coronamaatregelen inzetten voor mensen die minder mobiel zijn. Heeft u ook een lichamelijke beperking, of kent u iemand die tot de doelgroep van de Zonnebloem behoort, dan kunt u zich melden via 076-5646464.

Meer berichten