Afbeelding
Foto: pr.

Zonnebloem: deelnemers, donateurs en vrijwilligers

Verenigingen Warmond

Warmond • Zorgeloos genieten wil iedereen. Mensen met een lichamelijke beperking hebben vaak extra hulp of zorg nodig voor een dagje weg of een vakantie. Dit lukt meestal niet zelfstandig. De Zonnebloem biedt daar oplossingen voor.

Wie voor die hulp in aanmerking komt kan zich aanmelden als deelnemer bij de Zonnebloem. Als je eenmaal op de lijst staat van de Zonnebloemafdeling waar je woont, dan word je bij elke activiteit van de Zonnebloem betrokken. Daarvoor zorgen onze vrijwilligers: zij zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke en onbezorgde tijd te bezorgen. Zij kennen de deelnemers, zoeken hen op en nodigen hen uit voor de activiteiten.


Al onze activiteiten zijn mede mogelijk dankzij onze donateurs. Zij helpen mee de bedragen op te brengen die nodig zijn: voor aangepast vervoer naar een locatie, de uitstapjes met een gereduceerde prijs, en de kleine attenties die bij de deelnemers worden rondgebracht.

 Iedereen kan zich aanmelden als donateur. Let op: wie donateur is, is nog niet automatisch deelnemer aan de activiteiten.


U kunt zich opgeven als deelnemer, donateur of vrijwilliger bij het algemene nummer van de Zonnebloem: 076-5646464, waarna u wordt doorverwezen naar de plaatselijke afdeling die contact met u opneemt.

Uit de krant