Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Regio

Ruim 100 studenten staan te trappelen om kennis te maken in de sierteelt

  Zakelijk

Regio • De eerste online editie van de sierteelt stagemarkt is op donderdag 22 oktober, georganiseerd door Greenport Aalsmeer, Wellantcollege en DeHofmakerij.nl.

De actuele vraag naar stageplaatsen is voor de sierteeltsector dé kans om kennis te maken met veel frisse blikken. Zo’n 100 MBO/HBO studenten vanuit ICT, Communicatie/Marketing, Techniek en Logistiek bereiden zich al voor op de virtuele kennismaking.

Online kennismaking

Bedrijven krijgen op 22 oktober de beschikking over een eigen bedrijfskanaal, waar kennis gemaakt kan worden met desbetreffende student. Deze één-op-één sessie duurt tien minuten, waarin een eerste indruk kan worden opgedaan. Na afloop van de sessie geven beide partijen aan of ze geïnteresseerd zijn in een verder traject. 

Concrete stageopdracht

Inschrijven op de online stagemarkt is nog mogelijk tot 16 oktober, belangrijk is om concreet stageopdracht beschikbaar te hebben, zodat vooraf matching tussen bedrijf en student nauwkeurig kan verlopen. Start van de stages zijn variërend vanaf november tot februari 2021, duur van de stage afhankelijk van opleidingsexpertise. Ook inschrijven? Stuur dan een mail naar mail@dehofmakerij.nl.

Meer berichten