Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Cowboy Billie Boem en Sinterklaas

  Activiteiten

Sassenheim • De jeugdvoorstelling 'Cowboy Billie Boem en Sinterklaas' is op zondag 26 november om 13.00 en 15.30 uur te zien in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Cowboy Billy Boem is een kindershow die al jaren garant staat voor warme akoestische kinderliedjes. Met echte instrumenten als banjo's, mandolines, accordeons, fluitjes, trompetten en een doedelzak. Zo ontstaat een vrolijke en intieme sfeer.

In deze voorstelling gaan Cowboy Billy Boem en de circusdirecteur op zoek naar Sinterklaas. Sinterklaas woont heel ver weg, dus moeten Billy en de directeur door veel landen reizen om hem te vinden. Dan blijft natuurlijk de vraag of zij de Goede Sint ook vinden en of hij hen zal willen ontvangen. Na een lange reis en vele avonturen komen ze eindelijk in Spanje aan...

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstelling kosten 8,50 euro per stuk voor kinderen vanaf 2 jaar. Kaartverkoop via www.hetonderdak.nl. Kaarten zijn ook vanaf twee weken voor elke voorstelling, indien de voorstelling niet is uitverkocht, verkrijgbaar bij Primera Sassenheim (Hoofdstraat 208). Verkoop aan de zaal, op de dag van voorstelling vanaf 45 minuten voor aanvang, maar ook dit geldt alleen als de voorstelling nog niet is uitverkocht.

Meer berichten