Logo deteylinger.nl
Bezoekers kunnen zowel op de kade als in de sloep genieten van optredens. | Foto: pr.
Bezoekers kunnen zowel op de kade als in de sloep genieten van optredens. | Foto: pr. (Foto: pr.)

The Rich And Famous bij derde editie Rotary Harbour Concert

  Activiteiten

Sassenheim • De derde editie van het Harbour Concert Sassenheim is op zondag 8 juli van 15.00 tot 20.00 uur. Het concert wordt gehouden bij de haven van het Voorhavenkwartier.

Rotaryclub Sassenheim organiseert samen met Brasserie Hemels een muzikale middag voor het goede doel. Tijdens de optredens van coverband The Rich And Famous en een dj, kunnen de bezoekers genieten van een hapje en een drankje.

Goede doel

Met dit havenfestival heeft Rotaryclub Sassenheim twee goed doelen voor ogen. De eerste is de Stichting SrilanCare van Joost Thus. SrilanCare werkt al meer dan tien jaar aan het verbeteren van de levensomstandigheden van verschillende kansarme doelgroepen in Sri Lanka. In het meisjestehuis Avanthi Devi wonen 50 meisjes. Hun ouders mogen, kunnen of willen niet voor hen zorgen waardoor ze uit huis geplaatst zijn. Doordat de overheid slechts beperkte middelen heeft om zorg voor deze meisjes te dragen wordt een vruchtbare toekomst hen al op jonge leeftijd ontnomen. SrilanCare biedt hen ondersteuning op educatief en persoonlijk vlak. De opbrengst van het Harbour Concert komt ten goede aan de scholing voor deze meisjes.

Het tweede goede doel, een lokaal doel, wordt op de dag zelf bekend gemaakt.

Muziek

The Rich And Famous is een energieke, aantrekkelijke en professionele coverband bestaande uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht- en geluidsteam. Zanger Wouter Vink kreeg bekendheid met zijn deelname aan The Voice of Holland. Zangeres Lynn Stephans is een prachtige verschijning met een onuitputtelijk dosis energie en een fenomenale stem. De bandleden bestaan uit professionele musici die grote projecten achter hun naam hebben staan en onder andere het podium deelden met artiesten als Kenny B, Mr Probz, Van Velzen, Wolter Kroes, Xander de Buisonjé en vele anderen.

De band brengt een onvermoeibare afwisselende show met de allernieuwste hits, dance classics en de beste songs uit de 90's.

Kaartverkoop

Losse kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop. Op zondag 8 juli zijn de tickets ook bij de ingang te verkrijgen voor 12,50 euro, maar vol is vol. Er kunnen ook pakketten worden gekocht; denk daarbij aan statafels voor zes personen of een plekje in de haven, die eigenaren van sloepen alvast kunnen reserveren.

Tickets zijn te koop bij The Read Shop, Melman Casuals & Business, Brasserie Hemels en Heemborgh Makelaars. Via www.harbourconcertsassenheim.nl zijn naast losse kaarten ook de sponsorpakketten te bestellen.

Meer berichten