Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

End of the year TOP 2000 Rock Hits in 't Onderdak

  Activiteiten

Sassenheim • Van Beukenstein Classic Rock staat op vrijdag 21 december om 20.15 uur in theater 't Onderdak met een Ultimate Classic Rock Tribute.

In 'End of the year TOP 2000 Rock Hits' speelt Van Beukenstein alle grote hits. Een klein eerbetoon ook aan de vorig jaar plotseling overleden leadzanger Cees Bergman.

Liefde voor muziek

Van Beukenstein bestaat uit vijf muzikanten die hun sporen hebben verdiend in de meest uiteenlopende muziekstijlen, maar uiteindelijk zijn teruggekeerd naar de plek waar ze het liefst zijn. De liefde voor muziek is wat ze bindt. Dat willen ze je laten horen en zien met als enig doel het publiek terug te brengen naar de decennia toen Rock nog met een hoofdletter werd geschreven.

De zaal is deze avond ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. Dus er is bij deze voorstelling geen gegarandeerde zitplaats. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend.

Kaartverkoop

Kaarten kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl, Primera Sassenheim of aan de zaal op de dag van de voorstelling, 45 minuten voor aanvang. Voor meer informatie, neem contact op via 0252-225874 (maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 10.30 uur bereikbaar).

Meer berichten