Glühwein en mandarijnen winterconcert Cantabile | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Glühwein en mandarijnen winterconcert Cantabile

  Activiteiten

Voorhout • Zanggroep Cantabile geeft op dinsdag 18 december het jaarlijkse winterconcert in de Hervormde Kerk (Dr. Aletta Jacobslaan 9). Het concert begint 20.15 uur.

Ook dit jaar heeft het koor een aansprekend programma samengesteld. Voor de pauze bekende musicalsongs, evergreens en populaire liederen. Zo hoort het publiek I have a Dream, That lonesome Road en Stay with me in the Morning. Na de pauze wordt een aantal kerstliederen gezongen, zoals Born, born in Bethlehem, Coventry Carol en Gloria.

Piano, trompet en orgel

Het koor staat onder leiding van Kasia Predcieczenska. Zij begeleidt het koor met de piano. Twee trompettisten, Hans Dekker en Jos Hoek, verzorgen de traditionele muzikale opluistering. Zij spelen ook een solo.

Nieuw dit jaar is dat een deel van de liederen begeleid wordt door orgelspel. Het orgel wordt bespeeld door Maciej Wierzcholowski. Ook hij zal een solo spelen.

Glühwein

Traditiegetrouw is er in de pauze glühwein en worden er na afloop van het concert mandarijntjes aangeboden.

De zaal gaat om 19.45 uur open. De toegang is gratis. Een gift aan de uitgang welkom.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>