Vaar- en vogelexcursie naar de Boterhuispolder | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto:

Vaar- en vogelexcursie naar de Boterhuispolder

  Activiteiten

Warmond • Vorig jaar kondigde de gemeente Teylingen met trots de ontwikkeling van een weidevogelgebied in de Boterhuispolder aan. Via samenwerking met boeren in het gebied zou er een waar paradijsje voor de weidevogels ontstaan. Nu bijna een jaar later grijpt het Natuur Ontdekking Centrum op zondag 2 juni de gelegenheid aan om met eigen ogen te aanschouwen wat er met het gebied is gebeurd.

Heeft het plasnatgebied inderdaad gezorgd voor meer weidevogels? Is de kemphaan definitief terug van weggeweest? Hebben de bloemrijke graslanden het landschap definitief veranderd? Het varen naar de Boterhuispolder is met de 100 jaar oude Kagenaar de Hylke Tromp.

De excursie op zondag 2 juni is van 13.00 tot 16.00 uur en vertrekt vanaf het Natuur Ontdekking Centrum. In de Boterhuispolder bezoeken deelnemers de boerderij van Bert van Leeuwen, die ook tekst en uitleg zal geven over de stand van zaken.

Deelname kost 10 euro voor volwassenen, 4 euro voor kinderen. Vanwege beperkt plaats aan bord, graag reserveren via info@koudenhoornontdekken.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>