Zomeravondexcursie met bezoek aan de Eendenkooi | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Zomeravondexcursie met bezoek aan de Eendenkooi

  Activiteiten

Warmond • Het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn organiseert op zaterdag 15 juni van 19.30 tot 22.00 uur een midzomeravondexcursie, inclusief bezoek aan de Eendenkooi in Warmond.

De mooiste tijden om van de natuur te genieten liggen aan de randen van de dag, wanneer de grote drukte of nog niet gestart of al weer voorbij is. Niets is dan ook mooier om op het water tijdens een zwoele zomeravond te genieten van de verschillende landschappen, die tezamen Warmond tot zo'n unieke plekje maken in de het Hollandse plassengebied.

Geniet van de zwaluwen, die het luchtruim kiezen om hun acrobatische vliegkunsten te showen, terwijl grauwe en Canadese ganzen met hun jongen zoeken naar jong gras. Hogerop in het luchtruim zweven de buizerd en de kiekendief op de thermiek al speurend naar een hapje voor de nacht. De kieviet en de scholekster prikken met hun lange snavels in het gras op zoek naar insecten. Kortom, de zomeravond levert zoveel natuurschoon op.

Om bezoekers te kunnen laten genieten van dit natuurschoon organiseert het Natuur Ontdekking Centrum op zaterdagavond 15 juni en midzomeravondexcursie, inclusief een bezoek aan de Eendenkooi van Warmond. Een historische plek, die door vrijwilligers nieuw leven is ingeblazen, waardoor geschiedenis en natuur hier hand in hand gaan.

Aanmelden

Kosten voor deelname zijn 10 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen. Inschrijven kan via info@koudenhoornontdekken.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>