Logo deteylinger.nl
Foto: pr

Gratis muziekfestival op Kaageiland

  Activiteiten

Regio• Voor de negentiende keer wordt zondag 7 juli het Kaags MuziekFestival gehouden. Heel Kaageiland staat deze dag in het teken van food & drinks, een festivalmarkt en natuurlijk veel livemuziek zoals de Big Band Bollenstreek, de Braziliaanse sambazangeres Viviani Godoy (die ook op North Sea Jazz gespeeld heeft), singer-songwriter Guusje Schuit, het spetterende straatorkest Toeters en Bellen van ruim twintig muzikanten, Coverbands, Little Breeze, de One Man Band met all time favorites, de Status Quo Tribute band en diverse dj's waaronder DJ Marcello, DJ Robby Vida, DJ Jeffrey en Radikal Roy. Suzanne Alt zal de dj's ondersteunen met de saxofoon. Kortom, het muzikale aanbod is zo gevarieerd, dat elke muziekliefhebber een prachtige dag zal beleven op Kaageiland.

Het festival opent om 13.00 uur en is voor alle bezoekers gratis. Naast livemuziek zijn er nog volop andere activiteiten. De Kaag Watersport Academy organiseert doorgaans voor groepen dagtochten met de Botter BU 112. Tijdens het Kaags MuziekFestival kunt u gratis een rondvaart maken met dit historisch monument rond Kaageiland. Deze rondvaarten worden u aangeboden door de Kaag Watersport Academy. De afvaart is om 14.00, 15.00 en 16.00 uur vanaf de kade naast de veerpont. Hier worden circa 15 min. voor vertrek ook de toegangskaartjes uitgereikt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en vol=vol.

De allerjongste festivalbezoekers zijn ook welkom en kunnen meedoen met een springkussen, straatfestival, gratis zeilen, meedansen en nog veel meer. De horeca laat zich van haar beste kant zien deze dag. Op de website www.kaagsmuziekfestival.nl is de hele line-up te vinden alsmede alle praktische informatie die op u, als festivalbezoeker, van toepassing is. Bemachtig op de dag zelf het programmaboekje. Deze worden gratis uitgedeeld op de pont en zijn ook verkrijgbaar bij de horecazaken. Het boekje bevat veel kortingen en leuke aanbiedingen van Kaagse ondernemers, zoals een tweede drankje gratis, korting op de aankoop van een T-shirt of huur van een SUP-board, etc. Reden te meer om in het bezit te komen van dit gratis programmaboekje.

Het Kaags MuziekFestival is per auto te bereiken via de A44, afslag 2 Kaag, Abbenes. Hierna volg je de bebording en de aanwijzingen van verkeersregelaars die je naar de dichtstbijzijnde parkeerplek leiden. Van 13.00 uur tot 18.00 uur is Kaageiland afgesloten voor auto en fietsverkeer. Vanaf de Buitenkaag vaart het pontveer continu naar het festival. De oversteek kost 1 euro per persoon, maar het festival is gratis.

Meer berichten