Logo deteylinger.nl
Foto: pr
Sassenheim

Online Bingo van Oranjevereniging gaat niet door

  Activiteiten

Sassenheim •De Oranjevereniging Sassenheim heeft de online bingo op Bevrijdingsdag geannuleerd. Drie dagen eerder blijkt er al een bingo te zijn, die ook de lokale ondernemers een steuntje in de rug geeft.

De bingo op 5 mei is drie dagen na die op zaterdagavond 2 mei, georganiseerd door Luigi's café. Zij organiseren al een aantal weken een online bingo waarvan de opbrengst afwisselend naar de lokale ondernemers in Sassenheim en Voorhout gaat. Op zaterdag 25 april is weer een ronde van de Voorhoutse online bingo

Omboeken of geld terug

De Oranjevereniging laat weten dat twee bingo's kort na elkaar toch niet handig is en elkaar mogelijk in de weg zit. Dat is nu net niet de bedoeling. "Daarom hebben wij besloten om onze bingo af te zeggen. Mensen die bij ons al hebben ingeschreven zullen wij persoonlijk benaderen. Zij kunnen kiezen om hun inschrijving om te boeken naar de bingo van Luigi’s of kunnen hun geld terug krijgen. Wij zijn heel blij met het initiatief van Luigi’s en ondersteunen dat van harte," schrijft de OV.

De andere aangekondigde activiteiten, zoals de eerste Sassemse Koningsquiz op maandag 27 april, gaan wel gewoon door. 

Meer berichten