Logo deteylinger.nl
Geen nat pak dit jaar, want het tobbetje steken gaat ook niet door.
Geen nat pak dit jaar, want het tobbetje steken gaat ook niet door. (Foto: archief/Piet van Kampen)
Sassenheim

Geen feesttent bij Sassenheimse najaarsfeesten

  Activiteiten

Sassenheim • De derde week in september zijn de najaarsfeesten in Sassenheim. De organiserende Oranjevereniging maakt bekend dat er geen feesttent zal zijn. Ook de kerkdienst in het park en het tobbetje steken en tonknuppelen gaan niet door. Over de kermis wordt eind augustus een besluit genomen.

"Dit jaar zal deze feestweek anders verlopen als andere jaren," schrijft voorzitter Rob Koek. "Door de beperkingen zijn ook wij genoodzaakt ons programma flink aan te passen. Er zijn momenteel telkens nieuwe ontwikkelingen. Daarom hebben we nog niet over alle evenementen een beslissing genomen."

Concerten op televisie

Tonknuppelen, tobbetje steken en de kerkdienst in het park vervallen. Daarnaast worden de concerten met Shirma Rouse in de Pancratiuskerk, van het KLM orkest en van Crescendo op televisie uitgezonden. Ook is er live televisie met een grote quiz met bekende Sassenheimse kandidaten. 

Kermis

Over het wel of niet opstellen van de kermis, kan Koek nog geen uitsluitsel geven. "Er is nog geen besluit genomen of er wel of geen kermis komt dit jaar. Hierover zullen wij, gezamenlijk met de gemeente en de veiligheidsdiensten eind augustus een besluit nemen."

Geen programmaboekje

Daarnaast valt er ook geen programmaboekje op de deurmat. Koek: "Bij alle voorbereidingen hebben wij er rekening mee gehouden dat we pas zo laat een beslissing nemen. Zodra het besluit genomen is, zullen wij in de lokale media en op de sociale media uitgebreid informeren over het programma voor onze feestweek. Omdat we altijd actueel zullen inspelen op de situatie zullen wij dit najaar niet ons vertrouwde programmaboekje uitgeven."

Meer berichten