Logo deteylinger.nl
<p>Dit jaar is er geen Halloween in het park. Ouders en kinderen wordt gevraagd thuis te blijven en het daar griezelig gezellig te maken.&nbsp; | Foto: archief/PR</p>

Dit jaar is er geen Halloween in het park. Ouders en kinderen wordt gevraagd thuis te blijven en het daar griezelig gezellig te maken.  | Foto: archief/PR

(Foto: PR)
Sassenheim

Halloween thuis vieren met griezelige wedstrijd

  Activiteiten

Sassenheim • Dit jaar hebben de Halloweenorganisatie van Park Rusthoff en Straatcomité Sporthoflaan, bestaande uit Marcia Donker en Angela Struijs, samen besloten om Halloween toch door te laten gaan in Sassenheim. Maar dan in de vorm van ‘Vier je Halloween thuis!’.

Beide organisaties vonden het jammer dat er geen trick or treat is, en dat de Halloweenparty in het park is geannuleerd. Waarom dan niet Halloween vieren op een ander manier? De organisatie heeft daarom een wedstrijd uitgeschreven.

De wedstrijd bestaat uit drie categorieën: 

1. Wie versiert de mooiste, engste tuin in Halloweensfeer?, 

2. Wie snijdt zo origineel mogelijk een pompoen uit? en 

3. En alleen voor kinderen: wie verkleedt zich zo eng mogelijk? Per categorie zijn drie prijzen te winnen.

Aanmelden

Maak foto’s van jouw creatie(s). Om mee te doen moet je jezelf eerst aanmelden via halloweenrusthoff@gmail.com. Zet daarin naam, adres, categorie en of je een glutenallergie hebt. Alle inzendingen moeten uiterlijk binnen zijn op zaterdag 31 oktober om 15.00 uur. En voor de versierde tuinen uiterlijk voor 30 oktober. Daarna bekijkt de jury alle foto’s. De jury komt ‘s avonds bij de prijswinnaars thuis de prijzen uitreiken. En voor 20 kinderen is er ook nog een extra beloning. Voor meer informatie, neem contact op met Marcia Donker via 06-29095750.

Meer berichten