Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Opnieuw geen Oldtimerfestival in Park Rusthoff

  Activiteiten

Sassenheim • Het traditionele Oldtimerfestival in Sassenheim op zondag 5 september gaat dit jaar niet door.

De bekende oldtimerrit wordt wel gereden, geheel aangepast aan de geldende coronamaatregelen. Er zal dus geen traditionele start en finish worden geboden. Deelnemers kunnen op individuele basis zelf de rit aanvangen tussen 13.00 en 15.00 uur. De organisatie zal halverwege de route op veilige wijze een koffie to-go aanbieden. 

Deelname aan de rit is gratis, maar deelname is enkel mogelijk met voertuigen die ouder zijn dan 30 jaar en die zijn ingeschreven via het inschrijfformulier op een van de volgende websites: www.parkrusthoff.nl of www.otf-sassenheim.nl

Gratis oldtimermagazine

Tevens wordt er een oldtimermagazine uitgebracht. In dit magazine zullen een aantal eigenaren hun oldtimer laten zien en beschrijven. Daarnaast zijn er een aantal verhalen opgenomen die zijn opgetekend uit gesprekken met oud Sassemse motorcoureurs uit de ’70- en ‘80’er jaren. Ook is er een mooi artikel over een verzamelaar van Poolse voertuigen die gebouwd zijn tussen de Tweede Wereldoorlog en het einde van de Poolse communistische staat en te zien zijn in Noordwijkerhout. Het magazine zal in de week voorafgaande aan de oldtimerrit huis aan huis in Sassenheim worden bezorgd.

De organisatie gaat ervanuit dat er in 2022 weer een compleet oldtimer festival georganiseerd kan worden.


 Foto: pr./Maurice Hoogeveen

Meer berichten