Gospelkoor Soul2Soul. | Foto: pr.
Gospelkoor Soul2Soul. | Foto: pr. Foto: pr.

Nieuw seizoen Soul2Soul

Verenigingen Sassenheim

Sassenheim • Gospelkoor Soul2Soul houdt op donderdag 12 oktober een open repetitie in de Havenkerk (Bijweglaan 4).

Het achtste seizoen bij gospelkoor Soul2Soul van start gegaan met twee nieuwe begeleiders, dirigent Paul Mooren en pianiste Saskia van den Toorn.

Ontwikkeling en plezier

Variatie in hun muziek maakt het koor geschikt voor allerlei gelegenheden. Swingende Black & White gospel blijven de boventoon voeren bij het koor, maar voor andere passende genres is ook ruimte. Daarbij hebben de koorleden medezeggenschap in de keuze van het repertoire. Omdat het koor ook met eigen solisten werkt is er de mogelijkheid om jezelf, op eigen tempo, als solo zanger(es) binnen het koor te ontwikkelen.

Open repetitie

Tijdens de open repetitie kunnen bezoekers vrijblijvend deelnemen aan het instuderen van een nieuw nummer. Na de pauze laat het koor bestaand repertoire horen. Het koor heeft altijd plaats voor nieuwe leden van alle leeftijden. Vooral de mannen hebben extra versterking nodig. De wekelijkse repetitie is iedere donderdag van 20.00 tot 22.00 uur, met uitzondering van de schoolvakanties. Het eerste optreden van Gospelkoor Soul2Soul, in de nieuwe bezetting, is op 12 november in de Goede Herderkerk in Valkenburg. Voor meer informatie, kijk op www.gospelkoor-soul2soul.nl of neem contact op met Rick van Caubergh: 06-22515195.

Uit de krant