Amanda Scheeder en Madeleine van der Steege staan aan de wieg van Business Women Entrepreneurs Teylingen. | Foto: fbps/Peter Schipper
Amanda Scheeder en Madeleine van der Steege staan aan de wieg van Business Women Entrepreneurs Teylingen. | Foto: fbps/Peter Schipper Foto: Peter Schipper

Meet en Greet bij Business Women Teylingen

Zakelijk

Teylingen • Netwerkclub Business Women Teylingen organiseert op dinsdag 6 maart om 15.00 uur weer een bijeenkomst, dit keer met als thema 'EXPO door vrouwelijke ondernemers in Teylingen: Meet, Greet & Business with 'the Big boys'! '.

Vrouwelijke ondernemers presenteren zich aan de gevestigde bedrijven in de regio. Daarnaast is er de mogelijkheid om één van de beperkt beschikbare kennistafels af te nemen. Hiervoor krijgt een ondernemer per sessie van 45 minuten, acht plekken aan tafel over een onderwerp, stelling of uitdaging dat zelf gekozen en gepresenteerd wordt.

Aanmelden via businesswomenteylingen@gmail.com. Na aanmelding wordt de locatie bekend gemaakt.

Verbinden

Amanda Scheeder en Madeleine van der Steege staan aan de wieg van Business Women Teylingen (BET). BET heeft als doel te verbinden, ondersteunen, opleiden en economische groei stimuleren op een duurzame verantwoorde wijze voor de vrouwelijke ondernemers in Teylingen. Dit doet zij door ieder kwartaal bijeenkomsten en workshops te organiseren.

Uit de krant