| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr.

Gezellig samenzijn is uitgangspunt in Havencafé

Activiteiten

Sassenheim • In het Havencafé, onderdeel van de Havenkerk aan de Bijweglaan, staan een keer in de twee weken op donderdag meerdere activiteiten op de planning.

Op donderdag 11 januari stond het maken van sneeuwuiltjes op het programma. Dit guitige tweetal werd samen met nog minstens tien exemplaren door deelnemers gemaakt en was het resultaat van een erg gezellige middag. Een groep van zo'n twaalf mensen deed aan de activiteit mee.

Creatief en spelletjes

Naast creatieve activiteiten biedt het Havencafé op donderdagmiddag om de veertien dagen bijvoorbeeld ook spelletjesmiddagen, met altijd gezellig samenzijn als uitgangspunt. De tijden zijn van 14.00 tot 16.00 uur. Een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij ontbreekt dan ook niet. Voor de middagen is aanmelden niet nodig en deelname is gratis.

Maaltijd

Een keer per maand biedt het Havencafé de mogelijkheid om in gezamenlijkheid van een heerlijke maaltijd te genieten. Voor slechts 5 euro krijgen bezoekers een drie gangen diner dat geheel door vrijwilligers bereid en verzorgd wordt. Team Havencafé ziet de gasten tegemoet tijdens één van de donderdagmiddagen en/of maaltijden. In verband met de voorbereidingen is aanmelden voor de maaltijd verplicht. Aanmelden kan bij Eef Vonk (0252-221289). De inschrijving voor de maaltijd van 25 januari is gesloten.

De eerstvolgende maaltijd is op 22 februari, opgeven kan tot en met maandag 19 februari. Meer informatie is te vinden op www.havenkerksassenheim.nl.

Uit de krant