| Foto: pr./Wikimedia Commons
| Foto: pr./Wikimedia Commons Foto: pr./Wikimedia Commons

Filmkomedie 'La Famille Bélier' in het Frans Café

Activiteiten

Warmond • Tijdens het Frans Café, op donderdag 8 maart om 20.00 uur in Het Wapen van Warmond (Dorpsstraat 90), wordt de film La Famille Bélier vertoond, een Franse filmkomedie uit 2014 onder regie van Éric Lartigau. 

De familie Bélier heeft een familiale boerderij en de zestienjarige Paula is de onmisbare tolk voor haar dove ouders en broer. Haar muziekleraar ontdekt haar muzikale gave en moedigt haar aan om te zingen waarna Paula beslist om deel te nemen aan een prestigieuze zangwedstrijd. Die beslissing betekent echter dat ze haar familie moet verlaten om haar eerste stappen op weg naar volwassenheid te zetten. 

Vooraf even aanmelden

Het Frans Café wordt maandelijks gehouden op initiatief van de Stichting Jumelage Warmond Champigné en is bedoeld om bezoekers de gelegenheid te geven hun kennis van de Franse taal op peil te houden en/of bij te spijkeren. Graag even een e-mail sturen als u van plan bent om te komen naar: mevanniftrik@gmail.com. De andere data van het Frans Café zijn: donderdag 12 april, spel Brin de Jasette (ter bevorderen spreekvaardigheid Frans); donderdag 17 mei, nog geen onderwerp bekend; en op donderdag 14 juni, een lezing over de Tour de France. 

Uit de krant