Bovendek parkeerdek dicht tot juni door werkzaamheden | De Teylinger
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225518&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deteylinger.nl
Het parkeerdek bij station Sassenheim is vanaf eind april gedeeltelijk afgesloten vanwege werkzaamheden. | Foto: pr.
Het parkeerdek bij station Sassenheim is vanaf eind april gedeeltelijk afgesloten vanwege werkzaamheden. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Bovendek parkeerdek dicht tot juni door werkzaamheden

Sassenheim • Het bovendek van het parkeerdek bij station Sassenheim wordt vanaf donderdag 26 april gedeeltelijk afgesloten. Door de slechte weersomstandigheden eind vorig jaar is het parkeerdek nog niet voorzien van een definitieve vloercoating en is dit uitgesteld tot het voorjaar. De werkzaamheden duren tot juni 2018, mits er voldoende goed weer is.

"Door de slechte weersomstandigheden eind vorig jaar is het parkeerdek nog niet voorzien van een definitieve vloercoating en is dit uitgesteld tot het voorjaar. Het voorjaar biedt meer kans op goede omstandigheden voor het aanbrengen van de coating," meldt de gemeente in het persbericht. 

Werkzaamheden

Om te voorkomen dat het parkeerdek volledig moet worden afgesloten en om de overlast zoveel mogelijk te beperken wordt het parkeerdek gefaseerd gecoat. Dit betekent dat het parkeerdek gedeeltelijk wordt afgesloten. Tijdens het aanbrengen van de vloercoating blijven de parkeerplaatsen op de begane grond en delen van het parkeerdek bereikbaar voor parkeerders.

Verkeersmaatregelen

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, de verkeersveiligheid op het parkeerdek te kunnen waarborgen en de hinder voor de automobilisten zoveel mogelijk te voorkomen worden diverse verkeersmaatregelen genomen. Per fase wordt de benodigde afrastering, bebording en (tijdelijke) verkeerslichten aangebracht. Parkeerders wordt gevraagd om de borden en verkeerslichten te volgen aangezien de rijrichting wordt aangepast.

Wegsleepregeling

Op informatieborden staat de fasering aangegeven. Wanneer een gedeelte afgesloten is geldt een verkeerverbod op dat gedeelte. Hierbij is een wegsleepregeling van kracht en worden de auto's weggesleept die op de aangegeven datum niet weg zijn.

Beperkt parkeren bovendek

Door de werkzaamheden zijn er op het parkeerdek minder parkeerplaatsen beschikbaar. Gezien het huidige gebruik van de parkeervoorziening, verwacht de gemeente niet dat er een tekort aan parkeerplaatsen ontstaat. Wel willen zij parkeerders erop wijzen dat er niet mag worden geparkeerd bij omliggende bedrijven zoals DIRK supermarkt, McDonald's en Van der Valk, want dit zijn particuliere terreinen. Ook wordt bezoekers van het station gevraagd om niet te parkeren in de woonwijk aan de andere kant van de A44, om zo de overlast voor de omwonenden zoveel mogelijk te beperken.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225518&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>