John van der Tol komt het team centrummanagement versterken.
John van der Tol komt het team centrummanagement versterken. Foto: Sven van der Vlugt

John van der Tol toegevoegd aan team Stichting Lisse Marketing

Zakelijk

Teylingen/Lisse • John van der Tol, de huidige citymanager in Teylingen, gaat ook aan de slag in Lisse. Hij blijft daarnaast ook 20 uur actief in Teylingen.

Stichting Lisse Marketing (SLM) is in 2011 opgericht met als doel Lisse te promoten bij inwoners, bezoekers en bedrijven. De promotie van Lisse wordt gedaan via twee merken: VVV Kleurrijk Lisse en Dorpshart Lisse (door team centrummanagement). VVV Kleurrijk Lisse richt zich op de Nederlandse, Duitse, Engelse en Franse toeristische markt en laat de veelzijdigheid van Lisse zien op toeristisch gebied. Dorpshart Lisse/team centrummanagement is gericht op de regionale markt en houdt zich voornamelijk bezig met het centrale winkelgebied.

Aanvulling huidige team 

Lisse is een aantrekkelijk winkelgebied door een combinatie van zelfstandige winkeliers, filiaalbedrijven en aantrekkelijke, gezellige activiteiten. Zowel Stichting Lisse Marketing als de Ondernemersvereniging Dorpshart Lisse (onderdeel van Alverha) zijn van mening dat Lisse een aantrekkelijk winkelgebied kan blijven als winkeliers en andere stakeholders meer met elkaar gaan samenwerken. Daarom heeft SLM uitbreiding voor het team gezocht en gevonden. Vanaf 1 september 2018 wordt het team centrummanagement uitgebreid. Aan het huidige team, bestaande uit Eva Rusman en Hella Radic-Hoogzand, wordt per 1 september John van der Tol toegevoegd (10 uur per week).

Uitbreiden takenpakket

John van der Tol (51) woont sinds eind 2009 in Voorhout. Hij is ondernemer, eerst als uitgever van zakenmagazine Bollenstreek IntoBusiness en vervolgens als eigenaar van Zaken voor Zaken. Daarnaast is hij citymanager in Teylingen en betrokken bij Museum de Zwarte Tulp (Gildemeester Bollenstreek), vriend van het Bloemencorso Bollenstreek, programmamaker bij BoBizzNizz (Bollenstreek Omroep), organisator van diverse netwerkevenementen en lid van Rotary Sassenheim en de ondernemersverenigingen in Lisse (BCL), Teylingen (TOV), Katwijk (KOV) en Hillegom (IRH).

Van der Tol blijft actief in Teylingen. Stichting Citymanagement, waar de citymanager onder valt, is momenteel in overleg met de gemeente over het uitbreiden van zijn takenpakket. 



 

Uit de krant