Oude tijden herleven en het dak gaat er af met de Nederpop All Stars
Oude tijden herleven en het dak gaat er af met de Nederpop All Stars

Nederpop All Stars, try-out

Algemeen

Sassenheim Oude tijden herleven en het dak gaat er af met de Nederpop All Stars tijdens het muziektheater op zaterdag 29 september.

Na een succesvolle eerste theatertournee kon een tweede dan ook niet uitblijven. Deze band met topmuzikanten waaronder Nol Havens (VOF de Kunst) en Erik Mesie (Toontje Lager) staat garant voor een avond onvervalst genieten van pop in je moerstaal. Denk aan Nederpop pareltjes als België, Vriendschap, Stiekem Gedanst, Suzanne, Laat me/Vivre en De Bom. Met de Nederpop All Stars voelt het alsof de jaren van Toontje Lager, VOF de Kunst, Doe Maar, Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Liesbeth List nooit zijn weg geweest.
Meezingen, dansen en weg zwijmelen in dit feest der herkenning met Nederpop All Stars op zaterdag 29 september.

Kaarten
De zaal is deze avond ingericht met zowel zitplaatsen als statafels. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend, zodat u tussendoor een drankje kunt halen. Kaarten kosten € 22,50 per stuk. Aanvang : 20.15 uur. Theater t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40 A, Sassenheim. Kaartverkoop: www.hetonderdak.nl.

Vanaf twee weken voor elke voorstelling zijn kaarten, (niet voor films) indien de voorstelling niet is uitverkocht, verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, Hoofdstraat 208, Sassenheim, tel: 0252 – 21 17 56.. U kunt bij Primera Sassenheim ook betalen met theaterbonnen en CKV bonnen (verkrijgbaar bij alle VVV's, de grotere theaters en schouwburgen) .Verkoop aan de zaal, op de dag van voorstelling vanaf 45 minuten voor aanvang.

Uit de krant