Afbeelding
Foto: pr.

Paveivo voor Bartholomeuskerk

Geloof & Religie

Voorhout • De jaarlijkse kerkenveiling van de Bartholomeuskerk, beter bekend als de Paveivo, is op vrijdag 10 mei in Cheers (Herenstraat 106). De veiling begint om 20.15 uur en bezoekers kunnen de hele avond in- en uitlopen.

De veilingitems zijn geschonken door bedrijven, winkeliers en parochianen. De opbrengst van deze veiling is bestemd voor het financiële reilen en zeilen van de Bartholomeuskerk, onderdeel van het cluster St. Maarten.

Het aanbod is groot: diverse dranken, vleessoorten, autobenodigdheden, meevaren in een sloep over de Kaag, moederdagtaarten, plant­jes, bloemen, luchtjes en dinerbonnen voor verschillende restaurants. In de grote loterij zijn als hoofdprijs TOV-bonnen ter waarde van 250 euro te winnen.

Klaverjassen met de kapelaan

Het Paveivo-di­ner is dit jaar plaats op 25 oktober bij restaurant Boerhaave. De bierproefavond staat op 7 november gepland. De kerstworkshop is op 11 december. Het klaverjassen met (ex-) kapelaan Straathof is op 9 januari 2020, een geheel verzorgde avond met een hapje en een drankje.

Catalogus

De catalogus is te verkrijgen via Rik van Wieringen (06-16883759) en bij Servi­cecentrum Schoonoord, Van Kesteren Groente en Fruit, bakkerij Ammerlaan, bakkerij Oosthout of achterin de kerk. Dit jaar komt er ook een online versie op www.parochiesintmaarten.nl. Om een opdracht tot koop te plaatsen, neemt contact op met Maarten van den Nouland via 06-53497342.

Uit de krant