Koninklijke onderscheiding voor Anne-Marie van den Brink | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Burgemeester Carla Breuer verrast Annemarie van den Brink met een lintje. Ook man Gilbert is trots. | Foto: pr.
Burgemeester Carla Breuer verrast Annemarie van den Brink met een lintje. Ook man Gilbert is trots. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Koninklijke onderscheiding voor Anne-Marie van den Brink

Voorhout •  Anne-Marie van den Brink - van Kasteren (56) uit Voorhout is op vrijdag 21 juni koninklijk onderscheiden voor haar inzet voor KNGF Geleidehonden. Van den Brink is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Carla Breuer reikte de onderscheiding uit tijdens een bijeenkomst van het KNGF in Amstelveen. Vijf van hun trouwste pleeggezinnen werden in het zonnetje gezet. Van den Brink zet zich al ruim negentien jaar, vrijwillig en vol enthousiasme, in voor het opvoeden van pups. Op dit moment loopt de twintigste pup over de vloer.

Lees meer in De Teylinger van woensdag 26 juni.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>