Cheque van Kringloopwinkel Op Dreef aan VoorleesExpress Bollenstreek | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Krieno Bolt overhandigde de cheque aan Elvira Vis, Thea Bijl en Jannet Hylkema | Foto: Henk Maat
Krieno Bolt overhandigde de cheque aan Elvira Vis, Thea Bijl en Jannet Hylkema | Foto: Henk Maat (Foto: )

Cheque van Kringloopwinkel Op Dreef aan VoorleesExpress Bollenstreek

Op zaterdag 5 oktober heeft voorzitter Krieno Bolt van Kringloopwinkel Op Dreef uit Sassenheim een cheque van € 500,- overhandigd aan projectleider Elvira Vis en de vrijwilligers Thea Bijl en Jannet Hylkema van VoorleesExpress Bollenstreek. Op de foto v.l.n.r. Krieno Bolt, Thea Bijl, Jannet Hylkema en Elvira Vis .

"Wat een eer..!", aldus Elvira Vis, projectleider VoorleesExpress Bollenstreek. "De VoorleesExpress" is in 2015 in Teylingen gestart en het draagvlak wordt steeds groter dankzij de inzet van onze betrokken vrijwilligers en de fijne samenwerking met o.a. de basisscholen, kinderdagverblijven en Welzijn Teylingen. Wij zijn dankbaar voor de lokale steun, zoals nu van Kringloopwinkel Op Dreef. Met deze bijdrage kunnen wij nog meer gezinnen bereiken die dit zo hard nodig hebben. Geweldig!"

VoorleesExpress
De VoorleesExpress ondersteunt gezinnen met kinderen van 2 t/m 8 jaar die moeite hebben met taal. Onze vrijwilligers bezoeken de gezinnen thuis 20 weken lang, 1 uur per week om voor te lezen, samen te lezen en taalspelletjes te doen. Zo zijn zij een voorbeeld voor de ouders en geven zij hen handvatten om, binnen hun eigen mogelijkheden, het voorleesritueel over te nemen. De gezinnen worden bij ons aangemeld door basisscholen, kinderdagverblijven en Centrum voor Jeugd en Gezin. Meer weten?: www.bibliotheekbollenstreek.nl/voorleesexpress. Kringloopwinkel Op Dreef brengt normaal geld bijeen voor het Pastoraal Fonds. Dit fonds heeft als voornaamste doel om hulp te bieden aan mensen die wonen in landen in Oost-Europa. Met deze gift wil Kringloopwinkel Op Dreef laten zien dat ook een plaatselijke organisatie zoals VoorleesExpress Bollenstreek niet wordt vergeten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>