Afbeelding
Foto: pr.

Sinterklaasfeest in Voorhout extra veilig

Algemeen

Zaterdag 16 november vindt het Voorhoutse Sinterklaasfeest plaats. Dit jaar is de Herenstraat afgesloten van 12.30 tot 18.00 uur. Wegens het toenemende aantal bezoekers ieder jaar heeft de Sinterklaascommissie van Voorhout Onderneemt! dit doen besluiten.

De afsluiting is exact hetzelfde als tijdens de braderie op zaterdag van de Voorhoutse feestweek en dus zal de omleidingsroute ook hetzelfde zijn. Kom allemaal gezellig en vooral veilig Sinterklaas verwelkomen in Voorhout!
Van 13.00 tot 14.30 uur kunnen de kinderen onder begeleiding van de ouders/ verzorgers/ opa's en oma's spelletjes komen spelen bij de Pieten in de Herenstraat, het Jacoba van Beierenhof en het Oosthoutplein.
Hiervoor is een stempelkaart nodig die op alle basisscholen in Voorhout worden uitgedeeld. Ook als het kind niet op school zit in Voorhout kan er natuurlijk meegedaan worden en is de stempelkaart af te halen bij Van Kesteren Schilders of De Groentebroers Van Kesteren. Op deze stempelkaart staat een overzicht van de locaties waar de spelletjes met Pieten zijn. Met een stempelkaart kunnen de kinderen bij de Sint een kleine gezonde traktatie ophalen.
Hierna komt Sinterklaas om 15.00 uur aan bij het Oosthoutplein. Hier zullen de bekende personages Puck en Muck een spectaculair verhaal vertellen!
Vervolgens kan iedereen met de Pietenband naar het Kerkplein lopen om een Meet & Greet te hebben met Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas zal van 16.00 tot 17.15 uur plaatsnemen op het Kerkplein.

Uit de krant