Afbeelding

Tablet cursus voor senioren

Algemeen Voorhout

Voorhout • Hoewel de bediening van een Tablet (Android) eenvoudig is, kan het prettig zijn op weg geholpen te worden. Marente start de Tablet cursus voor senioren op maandag 20 januari 2020 van 14.00 tot 16.00 uur in Voorhout. Ook met een smartphone is deze cursus te volgen.

Tijdens de cursus leren deelnemers in een rustig tempo de tablet te bedienen en wordt kennis gemaakt met verschillende programma's, ook wel 'apps' genoemd. Ze leren onder andere foto's maken, beheren en versturen, hoe te e-mailen en internetten en hoe social media werkt. Onder begeleiding van een ervaren docent met kennis van computers en software, beheersen zij binnen korte tijd deze vaardigheden. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en start op maandag 20 januari.

Gratis installatieles

Deelnemers die een Tablet nieuw aangeschaft hebben biedt Marente een installatieles aan waarin, samen met de docent, de tablet klaar gemaakt wordt voor gebruik.

Informatie en aanmelding

De kosten zijn voor leden 65 euro en voor niet-leden 95 euro.Aanmelden voor 7 januari 2020. Voor meer informatie en/of aanmelding, neem op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur contact op met Marente via telefoonnummer (071) 409 32 23 of kijk op www.marente.nl/cursussen.

Uit de krant