Seniorenvereniging Teylingen staakt het activiteitenseizoen | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr
Teylingen

Seniorenvereniging Teylingen staakt het activiteitenseizoen

Teylingen • Het bestuur van Seniorenvereniging Teylingen heeft moeten besluiten dat alle activiteiten in de drie kernen geen doorgang zullen vinden in de maanden april, mei en juni. Het activiteitenseizoen loopt hiermee ten einde. 

Ook de seniorenvakantiereis naar Friesland komt hiermee te vervallen. De overgemaakte bedragen worden teruggestort. 

Zomeractiviteiten

De Lady’s Day, modeshow, zal opgenomen worden in het programma zomeractiviteiten. Ook zal gekeken worden een gezamenlijke vakantieweek te organiseren eind augustus of september. De voorbereiding voor de zomeractiviteiten en de vakantiereis van de afdeling Voorhout gaan voor alsnog gewoon door. Deelnemers worden op de hoogte gehouden over de voortgang. Meer informatie via www.kbo-teylingen.nl, de nieuwsbrief, uw e-mailadres en de pers. De uitgestelde jaarvergadering zal in hopelijk in september kunnen plaatsvinden.

Belcirkel

Verder schrijft de Seniorenvereniging: "Laten we in de komende periode blijven omkijken naar elkaar. We proberen een belcirkel op te zetten, zodat u zich niet eenzaam hoeft te voelen. In de nieuwsbrief van april kunt u informatie vinden. Het bestuur van uw vereniging wenst u een coronaloze en fijne tijd toe."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>