Afbeelding
Foto: pr

Zorg jij voor een beetje geluk in jouw buurt?

Algemeen Regio

Regio • Heb jij een goed idee voor jouw buurt waarmee je zorgt voor een beetje geluk in deze onzekere tijden? En kun je hierbij wel wat financiële ondersteuning gebruiken? Meld je dan vóór 20 april aan bij Zorg en Zekerheid voor een financiële bijdrage voor jouw idee.

Hoewel de zon al weken schijnt, houdt de coronacrisis ons allemaal binnen. Kinderen gaan thuis naar school, ouders zijn leraar en collega. Samen sporten of eropuit gaan is vrijwel onmogelijk geworden, terwijl ontspanning en positiviteit juist nu extra belangrijk zijn.

Eenzaamheid

Het zijn moeilijke tijden. Iedereen probeert gezond te blijven of te worden, maar eerlijk is eerlijk; doordat we niet meer kunnen gaan en staan waar we willen heeft ons geluk en gevoel van welbevinden een fikse deuk gekregen. Mensen voelen zich gestrest door deze onzekere tijd, waarin balans ver te zoeken is. Alle sociale contacten vinden plaats op veilige afstand en voor chronisch zieken en ouderen leidt de coronacrisis zelfs tot meer eenzaamheid.

Aanmelden

Heb jij een idee dat zorgt voor een beetje geluk in jouw buurt? Kan jouw idee de gevolgen van de coronacrisis iets verlichten? Meld je idee dan aan bij Zorg en Zekerheid. De voorwaarden: je idee draagt bij aan meer geluk in jouw directe omgeving en draagt bij aan wat wij als regionale zorgverzekeraar belangrijk vinden: gezonde voeding, voldoende beweging én ontspanning. Alle informatie en de voorwaarden vind je op zorgenzekerheid.nl/zorgvoorelkaar

Uit de krant