Pluimen voor inwoners uit Warmond en Sassenheim
Logo deteylinger.nl
Doe 10 lege batterijen in een zakje, met daarin ook naam, adres en e-mail, en lever het in bij een van de inzamelpunten van batterijen. Zoals bij de supermarkt.
Doe 10 lege batterijen in een zakje, met daarin ook naam, adres en e-mail, en lever het in bij een van de inzamelpunten van batterijen. Zoals bij de supermarkt. (Foto: Caroline Spaans)
Teylingen

Pluimen voor inwoners uit Warmond en Sassenheim

Teylingen • Mevrouw Claire uit Warmond en meneer Van der Weerdt uit Sassenheim verdienen een Pluim. Zij vielen in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stibat. 


Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende prijsklassen. Winnaars krijgen een Pluim die bij besteding 25 euro waard is.

Meedoen

Doe tien lege batterijen in een zakje samen met uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.


Door lege batterijen in te leveren, maken deelnemers elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van 25 euro, drie reischeques van 400 euro en een reischeque ter waarde van maar liefst 1000 euro.

Werken aan een schonere planeet
Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werken we aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, levert u daar een bijdrage aan. Geen lege batterijen in de afvalbak, maar inleveren bij de inleverpunten van Stibat. Dat verdient een Pluim.

Meer berichten