Logo deteylinger.nl
De schakers van de Sassenheimse Schaakverenigingen schaken op anderhalve meter van elkaar. Tijdens de wedstrijd hebben ze ieder een eigen bord. | Foto: pr.
De schakers van de Sassenheimse Schaakverenigingen schaken op anderhalve meter van elkaar. Tijdens de wedstrijd hebben ze ieder een eigen bord. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Aan zet op eigen schaakbord

Sassenheim Het nieuwe seizoen van de Sassenheimse Schaakvereniging kende een bijzondere start vanwege de strikte coronaregels. Ramen en deuren stonden op dinsdag 1 september open, en alle leden moesten anderhalve meter afstand van elkaar houden. Het meest opvallend: iedere speelde op zijn eigen bord. Dat bleek voor sommige spelers wel even wennen. Nieuwkomer Piet Bakker pakte na een fraaie winstpartij tegen Frans Verheijden direct de koppositie, die hij wel moet delen met Paul de Haas, Jan de Jager en Kas Jansen.

De clubavond is iedere dinsdagavond in het 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). De start is om 20.00 uur. Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op met secretaris Ron Brands en/of voorzitter Albert Olthof (06-15373104).

Meer berichten