Felicitaties voor diamanten bruidspaar Warmenhoven - Sikking
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Felicitaties voor diamanten bruidspaar Warmenhoven - Sikking

Voorhout • Op dinsdag 12 januari waren de heer en mevrouw Warmenhoven - Sikking uit Voorhout 60 jaar getrouwd. Burgemeester Breuer verraste het diamanten bruidspaar met een persoonlijke videoboodschap, waarin ze hen veel geluk en liefde toewenste, als ook een mooie een feestelijke dag. De burgemeester sprak de hoop uit op een persoonlijk bezoek aan het bruidspaar wanneer de maatregelen dit weer toelaten.

Theo Warmenhoven en Clara Sikking leerden elkaar in 1953 kennen. Theo – toen 23 jaar – ging op de fiets naar Warmond, naar toneel met bal na. Hij zag de 19-jarige Clara, maar durfde haar niet direct aan te spreken.

Die week daarna gelukkig wel! Na 7 jaar verkering krijgt het paar eind 1960 de sleutel van hun huis in de Margrietstraat in Voorhout. Het huwelijk wordt bekroond met één dochter, en later volgen nog 3 kleinkinderen.

Theo en Clara pasten graag op de kleinkinderen en gingen regelmatig een dagje met ze op pad.

De bruidegom woont nog steeds in het huis aan de Margrietstraat, de bruid woont echter al 3,5 jaar in een woonzorgcentrum in Oegstgeest. De liefde is er echter nog volop! Tot op hoge leeftijd reed Theo nog zelf auto en hij bezocht zijn Clara trouw elke dag.

Nu hij afhankelijk is geworden van vervoer, gaat hij nog altijd 4 tot 5 keer per week op bezoek en dat is altijd gezellig. Het laatste jaar was echter zwaar, verpleeghuizen werden gesloten voor bezoek.

Daarom leerde Theo op de leeftijd van 89 jaar nog Facetimen, zodat hij zijn vrouw toch kon zien. Bijzondere momenten, zoals de 90e verjaardag van Theo in oktober jl. en dit diamanten huwelijksjubileum, kunnen niet groots gevierd worden.

Theo kan alleen even op bezoek bij zijn vrouw. Zowel bruidegom, als ook de bruid, houden de hoop dat straks, als ze gevaccineerd zijn én de horeca weer open is, ze met hun dierbaren het glas kunnen heffen en kunnen proosten op de liefde en gezondheid!

Meer berichten