Voorzitter Frans Heemskerk en Hans Oudshoorn.
Voorzitter Frans Heemskerk en Hans Oudshoorn. Foto: pr.

Jacoba van Beierenfonds presenteert twee nieuwe Graven

Algemeen Teylingen

Teylingen • Het einde van 2021 nadert. Ook voor het Jacoba van Beierenfonds Teylingen was het een jaar vol uitdagingen, denken in kansen, obstakels, momenten van teleurstelling, maar gelukkig ook momenten van kracht, blijdschap en dankbaarheid. In totaal zijn 15 aanvragen ingediend, waarvan 12 aanvragen zijn goedgekeurd.

En het fonds heeft nóg meer heugelijk nieuws. Een ondernemer of bedrijf in Teylingen, kan het fonds ondersteunen om zo ook zijn, of haar sociale en maatschappelijke betrokkenheid te etaleren.
Afgelopen jaar zijn er tweenieuwe Graven toegetreden tot het netwerk van ‘Graven en Gravinnen’: Jan Willem Lokerman, cliënt services director van Scotch Whisky Investments en Hans Oudshoorn van AH Warmond. Lokerman en Oudshoorn helpen hiermee het fonds lokale initiatieven te ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage van 250 euro voor de duur van vijf jaar. Op dit moment wordt het fonds door 12 Graven ondersteund. Ook toetreden als Graaf of Gravin? Kijk dan op www.jacobavanbeierenfondstelingen.nl voor meer informatie.


Voorzitter Frans Heemskerk en Jan Willem Lokerman. | Foto: pr.

Uit de krant