Afbeelding
Foto: Pixabay

Oranjevereniging houdt 4 mei-gedichtenwedstrijd

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • Na twee jaar afwezigheid de zal Oranjevereniging Sassenheim dit jaar op 4 mei weer een herdenking organiseren in Sassenheim. Voor dit jaar is er gekozen voor een nieuwe invulling van het programma. Om 19.00 uur is zal er een herdenking in de Dorpskerk, iedereen is van harte welkom bij deze herdenking. Hierna lopen belangstellenden met stille trom naar het monument waar de gebruikelijke herdenking zal plaatsvinden.

De recente ontwikkelingen in Oekraïne laten duidelijk zien dat vrijheid nooit vanzelfsprekend zal zijn. En dat het belangrijk blijft om hier bij stil te blijven staan op 4 mei. 

Omdat vrijheid voor iedereen een andere betekenis heeft daagt de Oranjevereniging heel Sassenheim uit om een gedicht te schrijven over vrijheid. Stuur jouw gedicht voor 15 april in naar: gedichtenwedstrijd@oranjevereniging-sassenheim.nl.

De gedichten zullen worden beoordeeld door een vierkoppige jury bestaande uit Petra Pronk, Maarten van Aken, Willemien Wagner en Elly van der Geest. De winnaars worden uitgenodigd om hun gedicht op 4 mei in de Dorpskerk of bij het monument voor te dragen.

Uit de krant