Logo deteylinger.nl
Alle hits van de meester zelf komen voorbij tijdens het optreden van de Prince Tribute Band. | Foto: pr./ Lex Putman
Alle hits van de meester zelf komen voorbij tijdens het optreden van de Prince Tribute Band. | Foto: pr./ Lex Putman (Foto: pr./Lex Putman)

Ode aan Prince in 't Onderdak

  Cultuur

Sassenheim • Van Kiss tot Controversy en van 1999 totCream, alle hits van Prince komen allemaal voorbij op vrijdag 16 februari, tijdens de theatershow van de Prince Tribute Band in theater t' Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

De Prince Tribute Band is spontaan ontstaan. Het overlijden van Prince in april 2016 kwam als een grote schok. Een aantal Nederlandse topmuzikanten kreeg het verzoek om te spelen op de herdenkingsdienst van deze legende. De muzikale klik tussen hen bleek magisch en het gerucht dat er een geweldige Prince Tribute Band was ontstaan ging als een lopend vuurtje. In korte tijd werden veel optredens geboekt. De Prince Tribute is geen coverband, het is zeker geen verkleedpartij en al helemaal geen poging om Prince na te doen. Het is een band die net als Prince het beste uit zichzelf probeert te halen, die geniet van de muziek en een optreden geeft waar je u tegen zegt.

Het optreden begint om 20.15 uur. In de zaal zijn zowel zitplaatsen als statafels. Tijdens de voorstelling is de bar in de foyer geopend. Kaarten kosten 22,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl, vanaf twee weken voor de voorstelling bij Primera Sassenheim (Hoofdstraat 208) en aan de zaal op de dag van de voorstelling, vanaf 45 minuten voor aanvang.

Meer berichten