Logo deteylinger.nl
De broers Tom (l) en Bastiaan van Ommen treden op bij de presentatie van hun eerste EP. | Foto: pr.
De broers Tom (l) en Bastiaan van Ommen treden op bij de presentatie van hun eerste EP. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Broers Bastiaan en Tom met eigen EP op Spotify

  Cultuur

Voorhout • De broers Bastiaan en Tom van Ommen, woonachtig in Voorhout, hebben op zaterdag 28 april hun eerste EP gepresenteerd in Cheers. Ze vormen sinds kort, samen met mede muzikanten, de band DitZo.

De releaseparty werd een geslaagde avond, waarbij de achtergrond bij de verschillende nummers werd verteld en de band alle nummer live speelde.

Pop Academie

Bastiaan (20) en Tom (17) doen de opleiding aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht. Vanaf kleins af aan maakten ze al muziek samen, maar het muziek zelf schrijven deden ze nog niet. Wat begon als een grapje (het nummer 'Fix It', wat meer komisch bedoeld was) is uiteindelijk toch iets serieus geworden. En nu is hun eerste EP 'Road To Nowhere' te beluisteren op Spotify, Apple Music, ITunes en YouTube Hun muziek genre is country/rock. Als ze samen schrijven is dit iets waar ze hun emoties in kwijt kunnen.

De nummers op de EP zijn; the journey, big yellow star, fix it, believe, road to nowhere en the person I need to be. Op social media zijn ze te volgen als DitZo Music.

Muzikale moeder

Overigens is muziek de broers met de paplepel ingegeven. Natasja Douma, moeder van de jongens, is als docente verbonden aan het Conservatorium in Den Haag.

Meer berichten